donderdag 25 augustus 2016

Bijou


Bijou
Geboren 16-08-2011
Ras: mix Pekinees
Grootte: kleinBijou is in februari 2016 onder een heg in Boekarest gevonden. Zij is hoogstwaarschijnlijk gedumpt vanwege het feit dat zij een vies groot gezwel had en de eigenaar de dierenartskosten niet kon of wilde betalen.
Bijou is door een dierenliefhebster opgenomen en met hulp van Esperanza geopereerd. De operatie betrof de borsttumor, sterilisatie en een hernia, alles in één keer. Alles was goedaardig en ze herstelde supersnel.
Bijou is op 27 maart 2016 met het transport van 4Paws Express Travel Roemenië in Nederland aangekomen en ze is in opvang gegaan in Dordrecht.
Bijou is een vrolijk, schrander, levenslustig en knuffelig diertje. In Boekarest kon ze zo los mee in de bus naar de dierenarts. Daar heeft ze alles rustig ondergaan. Na aankomst in Nederland was ze wel wat van slag., maar dat ging snel over. Bijou kan ook pittig zijn, want als ze geen aandacht krijgt, kan ze in de punt van je schoen bijt en. Toen wij haar bij haar eerste adoptante bezochten was ze leuk, lief, vrolijk, makkelijk, nooit bang. Ze wandelt graag en is blij met een piepspeeltje. Haar eten bestond uit Smuldier (vers vlees) en Eukanuba.
Helaas is de gezondheid van haar bazinnetje zodanig achteruit gegaan, dat wij voor deze pechvogel een nieuw huisje zoeken.
Bij interesse graag een mailtje sturen via opvanghonden@live.nl met wat informatie over de gezinssamenstelling, werksituatie, hoe u woont (is de tuin omheind?), het wandelen en de evt. aanwezige huisdieren.  En natuurlijk hoe vaak en hoe lang Bijou bij u alleen zou moeten zijn.

 

Bijou zwemt


Bijou bij Peter Paul


Geen opmerkingen:

Een reactie posten