vrijdag 9 september 2016

September 07 2016 Ons bezoek aan de refugio Sierra Nevada Padul

We bezochten de refugio van Anita Dufetel.
De refugio zag er spic en span uit. Anita heeft de zaak heel goed voor elkaar.

De informatie op Anita's website is nooit zo volledig, maar Mercedes, één van de vrijwilligsters onderhoudt sinds kort een Facebook pagina: refugio de animales Sierra Nevada. Zoek de foto's op, klik op een foto en je krijgt goede informatie en foto's.

Wij zagen het volgende:

Caima, een zwart gladharige hond, hier en daar wat bruins, zonder staart, wat schuchter, maar heel lief (ze komt ook voor in het filmpje van MirtelWe zagen Freddy, die in oktober komt, zijn linkeroog is bijna ? blind geworden, het is een kersenoogje, maar hij is o zo vrolijk, superlevendig en speels. Hij donderjaagt met andere honden in het zwembad, het is een leuk filmpje.
Mirtel heeft een half oor, waarschijnlijk aangeboren. Op het filmpje is Mirtel vies van het stof na het spelen in de refugio.Daarna kwam Nana, met een chocolade-oranje-achtige gloed. Volgens Anita geen podenco.
Pipa was nog maar net in de refugio, het is een superklein leuk hondje.We zagen Bowie, een podenco, die niet wegloopt, maar steeds weer naar zijn bench gaat.

Uploaden lukte niet, maar in dit Youtubefilmpje staat Bowie met Nan, Pipa en een hind wiens naam we vergeten zijn

We zagen Estela
En daarna Elsa


en SingerHier nog een ouwetje, dat na 6 jaar refugio eindelijk naar Duitsland afreist


En tot slot een hond, die de hele dag niets anders doet dan te loeren in het kattenverblijf, hij wil er zo graag ééntje pakken......Geen opmerkingen:

Een reactie posten