zaterdag 9 juli 2016

Luna

Stichting Esperanza Hoop voor Honden te Bolsward
NL13 TRIO 0198487509 BIC:TRIONL2U
Giften zijn aftrekbaar (ANBI-status)

U kunt Luna financieel adopteren


Luna is als puppy gevonden op de vuilnisbelt, net buiten Cluj-Napoca, samen met haar broertje Max. Max had geluk, mankeerde niets en woont nu bij een familie in Duitsland. Maar Luna had pech. Zij lag onder een auto die haar raakte toen deze weg reed. Haar bekken was op drie plaatsen gebroken. Ze had geopereerd moeten worden, maar de dierenartsen hier in Cluj zeiden toen dat er niets aan gedaan kon worden en dat ze het wel zo zou redden.
Maar je raad het waarschijnlijk al, dat pakte heel anders uit. Haar heup staat nu helemaal verkeerd en dit werkt door in de stand van haar achterpoten. Ondertussen is ze door meerdere specialisten bekeken en is ze ook een keer geopereerd, maar het komt nooit meer goed. Zij heeft een bepaalde periode erge pijn gehad, wat haar gedrag niet goed heeft gedaan. Als Luna jou kent, is het een enorme lieve en enthousiaste hond en gaat ze door het vuur voor je. Maar ze kan helaas niet goed met andere honden overweg. Ze kan plotseling uitvallen en een enkele keer bijt ze de ander. Gelukkig kunnen wij goed met haar omgaan en kan Luna goed bij ons leven zonder de andere honden, die hier ook leven, in gevaar te brengen. Maar haar aanbieden voor adoptie is dus onmogelijk.
Voor Luna hebben we extra kosten omdat ze bepaalde voedingssupplementen en pijstillers nodig heeft, ze regelmatig onderzocht moet worden (incl röntgenfoto’s ) en ze binnenkort nog een keer aan één van haar knieën geopereerd zal moeten worden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten