vrijdag 15 juli 2016

Olli


Naam: OLLI

Ras: mix
Geslacht: reu
Leeftijd: ongeveer 2014/06/15
Kleur: wit-bruin-zwart
Hoogte ongeveer 34 cm, 7,4 kg
Gecastreerd / gesteriliseerd: Ja
Vaccinaties: Ja
Mediterrane ziekten te testen: Ja
katten compatibel: Ja

Nominale vergoeding: € 275,00 inclusief transportkosten

Beschrijving: OLLI
mix
reu
Geboren: ca. 15/06/2014
Schofthoogte: ongeveer 34 cm, gewicht 7,4 kg
stompstaartje
katvriendelijk
In het asiel sinds november 2015

‘Goudschatje’ Olli eindelijk wil hier te komen ...

De kleine Olli werd opgepikt op de straat en bij ons gebracht. We kunnen niet begrijpen waarom iemand heeft besloten om zo’n klein, grappig mannetje met een stomp als staartje op straat te zetten. Hij is een echte golden boy!

Olli houdt van iedereen en is altijd blij als hij iemand ziet. Hij geniet ervan als iemand speelt met hem, knuffelt of gewoon in zijn nabijheid is.
Helaas hebben we hier in het asiel niet de tijd om voldoende aandacht aan die kleine man te geven. Daarom is het des te belangrijker dat hij een plek zou vinden bij een familie en niet langer in een kennel te hoeft te leven ...

Hij gaat super om met zijn hondenvrienden en kan ook worden geplaatst bij een andere hond. Olli is speels, ook met andere honden.

Katten zijn geen probleem voor hem.
Lopen aan de lijn kent Olli al. Hij trekt niet en hij loopt zeer gehoorzaam naast je een en geniet van het verkennen van de omgeving.

De kleine Olli is zo'n geweldige, lieve, speelse, knuffelige en intelligente hond. Wij wensen voor hem een familie, die hem liefheeft, die nog vele dingen met hem doet, hem meeneemt op lange wandelingen, hem dus een ​​geweldig leven geeft. Hij zal zijn nieuwe baas bedanken met liefde en trouw!

Olli is ontwormd, ingeënt, gechipt en gecastreerd en wordt vóór vertrek op de Middellandse Zee ziektes getest.
Adoptiebijdrage € 275,-
 


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten