vrijdag 15 juli 2016

Terry


 
 
Beschrijving: TERRY
Yorkshire Terrier Mix
reu, gecastreerd
geboren: ca. 15/03/2011
gevaccineerd
zwartbruin
Schofthoogte: 30 cm, gewicht 7,5 kg
dol op kinderen
katten tolerant
In het asiel sinds maart 2016

Kinderen houden van Terry, hij zoekt een eigen familie ...

De kleine schat werd gevonden in een verwaarloosde toestand. Hij had een totaal verfilte vacht, half genezen wonden over zijn hele lichaam. We weten niet waar hij vandaan komt, maar de vorige eigenaar zorgde niet goed voor hem, dat is duidelijk.
Terry werd gevonden door een vrouw die hem graag wilde houden, maar haar andere hond had het niet op Terry. Dus kwam hij naar het asiel, en daar hebben we eerst de schaar gehanteerd. Met zijn nieuwe kapsel voelde hij zich goed en hij is een vrolijk hondje geworden, het enige wat ontbreekt is een thuis voor zijn volledige geluk. :-)

Hij houdt van alle mensen, groot of klein, en wil graag opgevoed worden in een gezin met kinderen. Het is ook geschikt voor hondenbezitters. Terry is tevreden met aaien, hij zou er graag wat meer van hebben. Zijn wilde en onstuimige natuur tijdens een wandeling heeft hij van zijn Yorkshire Terrier-aard. Hij is een hele lieve en aanhankelijke hond, die het moeilijk vindt, dat hij momenteel moet leven in een kennel ...
Hij zou graag opnieuw bij een gezin leven, dat genoeg tijd heeft om te knuffelen, met hem te spelen en hem hond kan laten zijn.

Met de andere honden in het asiel doet hij het goed. Het zou zeker geen probleem zijn, als er al een andre hond is in zijn nieuwe huis.
Met katten, had hij geen contact, maar bij een eerste test as hij tolerant

Terry weet wat autorijden en alleen zijn is en loopt gehoorzaam aan de lijn.

Wij hopen dat de kleine man snel een nieuw huis vindt, omdat hij zo'n geweldig karakter heeft, het moet het geen probleem de juiste mensen voor hem te vinden ...
 


  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten